Wie ben ik en wat doe ik

 

Met de vraag "wie ben ik" kan ik een heel verhaal gaan vertellen. Maar het belangrijkste is dat ik een bartender ben die erg....

  • enthousiast 
  • gepasioneerd door alles wat met cocktails te maken heeft (en lekker eten)
  • professioneel
  • sociaal
  • creatief 
  • vrolijk
  • positief is

 

Ook ben ik een van de weinige vrouwelijke  bartenders die op feesten  de kunst van het cocktails maken kom laten zien, of mijn enthousiasme over kom  brengen op één van de  cocktail workshops die ik verzorg.

Omdat cocktails mijn hobby, passie en liefde is ben ik in 2007  's Blendit begonnen.  Ik woon aan het Stieltjeskanaal (drenthe), maar ben landelijk inzetbaar.

Dan is er de vraag "wat doe ik" ?


Omdat cocktails mijn hobby, passie en liefde is , ben ik in 2007                    's Blenidit  begonnen. Ik woon aan het Stieltjeskanaal (Drenthe), maar ben landelijk (indiengewenst ook buiten Nederland) inzetbaar, en op ieder gewenst feest, gelegenheid, locatie, verzorg ik cocktail catering en cocktail workshops. Dit doe ik hoofdzakelijk alleen. Maar het komt ook voor dat ik collega's vraag om mij te helpen. Bijvoorbeeld bij workshops waar meer dan 30 personen aan deelnemen, of een cocktail catering met meer dan 150 personen.   

Mijn specialismen  is cocktails zonder alcohol. Cocktails zonder alcohol is steeds meer vraag naar. Het bekende glas fris is al snel niet lekker meer. En wordt er snel gekozen voor  een spannende, heerlijke cocktail zonder alcohol. Want ik kan laten zien dat een cocktail zonder alcohol alles behalve saai is.!

Om mijn creativiteit nog meer te kunnen uiten, en om kennis op te doen. doe ik vaak mee met  cocktail competitie's. Dit doe ik nationaal als internationaal.

 
Follow us at Twitter! Like us at Facebook!